I søndags havde Marie-Louise og jeg som sagt stand på Gentofte Loppemarked. Det var simpelthen sådan en hyggelig og sjov dag og ikke mindst dejligt at hilse på nogle af jer søde læsere. <3 Det var fuldstændig vildt, så mange mennesker der besøgte loppemarkedet den dag og vi fik tyndet gevaldigt ud vores aflagte tøj. Jeg elsker virkelig, at holde loppemarked – ikke mindst fordi det er så dejligt at få ryddet op og ryddet ud i gemmerne derhjemme. Vi optog en lille stemningsfilm fra dagen. Jeg håber, I kan lide den. ;) Jeg forsøger som sagt at blive bedre til at optage videoer og vil gerne lave flere i fremtiden, så jeg vil blive meget glad, hvis I har lyst til at subscribe på min Youtube kanal HER. ;) God dag til jer alle.

……..

Last Sunday Marie-Louise and I were selling our old clothes at Gentofte flea market. It was just such a fun day and especially nice to meet some of you sweet readers. <3 I really love to go to flea markets and sell the clothes that I don’t wear – it’s such a great feeling that someone else can get happy for the things that I don’t wear and not at least it’s really nice to clean out the closet and get a fresh start. We recorded a video while we were there. I hope you like it. ;) I try to get better at recording videos and I would like to do more in the future, so I will be very happy if I want to subscribe to my Youtube channel HERE. ;) Have a great day, everyone.

loppemarked-gentofte