Her er lidt billeder fra skattekisten på Jagtvej 199! Jeg vil vove at påstå, at det er en af de fedeste second-hand butikker i Kbh og med rimelige priser. De har alt fra skovmandsskjorter (to for en hund), pailletjakker, stonewashed jeans, bustier toppe, de fedeste jumpsuits (se bare de nederste billeder), overdådige gallakjoler, smykker og meget mere. 
De  køber store partier hjem fra NY og mange andre steder, så det er langt fra gamle aflagte H&M bluser der er at finde. – Butikken er klart et besøg værd, og så er man samtidigt med til at støtte et godt formål, da overskuddet går til børn i Afrika. – Butikken har samlet penge nok ind til at der blandt andet er blevet købt en majsmark på størrelse med 10 fodboldbaner. Man kan også blive medlem af Jagtvej 199 på Facebook ved at klikke her og derved få deres nyhedsbrev om nye varer osv.
As I mentioned earlier I visited Jagtvej 199 today – a fabulous second hand shop in Copenhagen. It’s like walking into a treasure chest filled with gorgeous sequin jackets, jumpsuits (see the pics above), lumberjack shirts, stonewashed jeans etc. And at the same time you support a good cause by buying something while the profits goes to African children. You can become a member of Jagvej 199 on Facebook right here and receive a newsletter once in a while.