booztReklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE, 22. HERE

Jeg er netop kommet hjem fra min søde mor og inden længe skal Christoffer og jeg mødes med tre af mine veninder og deres mænd til brunch. Jeg ville ikke have noget i mod at hoppe i ét af de tre ovenstående outfits til anledningen. De er alle tre temmelig behagelige, men stadig lidt finere end min sædvanlige søndagsuniform, haha… Mange af tingene kan faktisk kombineres på kryds og tværs, da de er ret basis og neutrale i farverne. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af dem og ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig søndag.

linje-prikket@2x.jpg

I just came home from my dear mom and before long Christoffer and I are meeting up with three of my girlfriends and their husbands for brunch. I wouldn’t mind wearing one of these three outfits for the occasion. They are all pretty casual, but definitely more stylish than my regular Sunday uniform, haha… Many of the items can be combined crisscross as they’re pretty basic and in neutral colors. I hope you can get inspired from them and otherwise I just want to wish you all a lovely Sunday.