Her får I lige et par billeder fra gårsdagens brunch på Dag H på Lille Trianglen på Østerbro. Det var super lækkert, og som I kan se var der både lidt græsk youghurt, krydderpølser, kyllingespyd, rødbedesalat, ost og en lille kage. Det eneste minus var det hvide brød der fulgte med, det var lidt pap-agtigt, men ellers et sted jeg vil anbefale. Og det var bare så skønt at kunne sidde udenfor i solen!  Hav en dejlig dag allesammen! (p.s. bliver man ikke helt sulten, når man kigger på billederne?)
Here are a few pics from yesterdays brunch with my sister at Dag H on Østerbro in Copenhagen. It contained everything from delicious yoghurt, sausages, beetroot salat, fruit and cheese. The only drawback was the bread, but anyway a café I’ll recommend. Have a lovely day everybody! (P.s. doesn’t the pictures make you hungry?)