Som jeg tidligere skrev, skal der til at ske noget nyt og spændende! Fra og med i dag er jeg begyndt at blogge for Calvin Klein på deres danske Facebook side, så nu bliver der mere at følge med i. Det vil af og til være samme indlæg her på bloggen og på Calvin Kleins Facebook side, men for det meste vil det være noget forskelligt. Trykker I “Synes godt om” øverst på siden, vil I fremover blive opdateret på Facebook, hver gang CK Danmark uploader nye indlæg. Jeg glæder mig meget til at komme rigtig igang, og håber I vil følge med der også.
As I mentioned earlier, something new and exiting is about to happen! From today on I’ve started blogging for Calvin Klein on their Danish Facebook page. Sometimes I’ll post the same on this blog and on Calvin Kleins Facebook page, but most of the time it will be something different. I’m really exited to get going and I hope you’ll stop by.