læderjakke skindjakke leather jacketwhistles leather jacketAdlink: get it HERE

Jeg har længe været på udkig efter en læderjakke i bikerstil som supplement til min læderjakke fra Zara. Jeg faldt over denne på en anden blog for nyligt og måtte straks klikke den hjem. Det er utroligt så mange ekstra ting man får købt sig, når man læser blogs, haha… Har I det også sådan? Men når man nu kunne få 20% rabat med koden “ASOSGLAMOUR” indtil 8. september, så måtte den altså hjem til mig og bo. Elsker de rå detaljer og de chunky lynlåse. Nu skal den bare i brug, så den kan tage lidt form. Jeg synes altid læderjakker bliver pænere, når de bliver en smule slidte. God dag, piger.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve been looking for the perfect leather jacket for a long time in addition to my leather jacket from Zara. I came across this one on another blog recently and had to buy it. I love the raw details and chunky zippers. Remember that the discount code “ASOSGLAMOUR” gives you 20% off until the 8th of September. Have a great day, girls.