instagram

1. Linse masala med kokosmælk, svampe og spinat ala @englerod. Det vil jeg snart prøve at gøre hende kunsten efter. Ser virkelig lækkert ud.

2. @mortilmernees fine lille hus. Hver gang jeg falder over et hus i den stil, som vi godt kan lide, gemmer jeg det til inspiration. Vi taler nemlig stadig om at bygge vores eget en dag…

3. Den sødeste sommerkjole fra @sisseledelbo er tilføjet ønskelisten. Jeg har en ting for både lysegul og lyseblå i øjeblikket.

4. Når vi en dag flytter og lillebror får sit eget værelse, kunne jeg godt overveje, om han skulle overtage Lilys seng og Lily så skulle have sådan en fin sag her fra @petitelegarth. Jeg synes simpelthen, den er så smuk.

5. Jeg faldt forleden over @astridwilson på Instagram, som laver de smukkeste farverige plakater. Sådan én kunne jeg godt tænke mig at finde plads til herhjemme.

6. Hvis vi en dag skal bygge et hus eller renovere et gammelt, har jeg gemt @villahus i min boligmappe til inspiration. De har nemlig de fineste og mest fantasifulde dørhåndtag og greb.

7. Jeg opdagede forleden et produkt via Instagram, som kan gøre beskidte sneakers nærmest helt nye at se på. Det ser ihvertfald ret lovende ud og jeg kunne godt finde på, at bestille det hjem til alle mine hvide sko, som efterhånden er temmelig grå. Det hedder @sneakerser. Nogen der har prøvet det?

8. Dette billede af @blaireadiebee har jeg gemt, alene fordi jeg bliver glad af at kigge på det. Sikke en fin farvekombination. Elsker kombinationen af den meget feminine nederdel tilsat et par casual Converse.

9. @valdemarsro_dk har givet mig inspiration til sommerens vegetariske grillspyd, haps. Halloumi, squash, kartofler, løg, tomater og rød peber lyder som en lækker og simpel kombination.