Jeg har som sagt været til min afsluttende eksamen i dag! Det gik super godt og jeg er nu officielt designtekonolog! Wuhu.. Det er lidt syret at have en “tittel”. Der er mange af jer der har spurgt ind til min uddannelse. Jeg har gået på KEA Design og Business nu i to år på Østerbro på den internationale linje i sourcing. Dvs. jeg har lært en masse om hele processen fra designernes første udkast til tøjet kommer i butikkerne. Hele produktionsprocessen faktisk. Dog er der meget mere i det end som så, og har da også lært at sy lidt, haft om marketing osv. Det hele har foregået på engelsk, og til dem af jer der måske overvejer den engelske linje, der vil jeg sige, at man meget hurtigt kommer ind i det! Det har været super spændende og kan klart anbefale det. Så efter sommerferien skal jeg som sagt starte på bachelor uddannelsen i fashion design, hvilket også er KEA der har den afdeling, bare i Hellerup. Glæder mig helt vildt til at komme i gang, men først sommerferie med stort S! Aaah.. Hvis I har nogle spørgsmål omkring uddannelsen, så fyr løs! :) Og btw så fik jeg denne skønne ring af min søde mor som “afslutningsgave”.
My final exam is now over and done with! It turned out very well and I am now officially a design technologist! It’s just great! It’s a little freaky that I now have a “title”. So now I’m just looking forward to my bachelor education in fashion design after the Summer vacation. And btw I got this beautiful ring from my dear mother as “graduation gift”.