I dag kom vi afsted på den omtalte hestevognstur i Dyrehaven. Vi har længe talt om, at det kunne være en hyggelig familieudflugt og nu hvor Lily er blevet så stor og bevidst, skulle det være. Vi aftalte med chaufføren at køre rundt i en halv times tid. Det var virkelig hyggeligt – vi spottede en del kronhjorte og nåede et godt stykke rundt i Dyrehaven på de tredive minutter. Jeg var dog glad for, at vi ikke havde booket en hel time, for som I måske har set på mit seneste Instagramopslag, begyndte både Lily og Louis at blive utålmodige efter tyve minutter og kunne næsten ikke sidde stille, haha…

Jeg tror, at vi gentager succesen igen til vinter, når der forhåbentlig er faldet sne. Min veninde gør det hvert år med sin lille familie og medbringer selv lune tæpper og varm kakao og jeg synes, at det lyder SÅ hyggeligt. :) Jeg tror også, at børnene ville have nemmere ved at sidde stille, hvis de havde en lille kiks og en kop varm kakao at underholde sig med. :) Det kan ihvertfald varmt anbefales at prøve sådan en hestevognstur (vi gav 350 kroner for en halv time) – det var mega hyggeligt på trods af, at de små lopper kravlede rundt på os. <3