Jeg var ude og juleshoppe lidt med min mor i dag og forelskede mig i denne lækre, armyjakke. Den endte med at blive en tidlig julegave fra min mor, da vi ikke skal holde juleaften sammen i år. Den er super god her til vinter med en striktrøje under og ikke mindst til foråret som overgangsjakke. Syntes den skulle peppes lidt op og syede derfor en række pailletter på bagstykket inspireret af en veninde.
I went Christmas shopping with my mom today and fell in love with this amazing army jacket. It ended up being an early Christmas present from my mom, since we aren’t going to celebrate Christmas eve together this year. I’ll both wear it during the winter with a sweater underneath and not at least during spring. I felt like spicing it up a bit, and ended up sewing some sequins on the back piece.