tamaris-sommerskotamarispregnant-week-37outfitsandaler-tamaris

Godmorgen allesammen. Her er et outfit fra forleden, hvor vejret endelig tillod bare ben og sandaler. Dejligt, at vi går den tid i møde. Jeg var hoppet i en hvid luftig kjole, en ternet blazer og mine nye sandaler fra Tamaris. Hvis der er én slags sko, jeg elsker, så er det den type, som ikke kræver, at man bukker sig ned for at tage dem på. Specielt i øjeblikket hvor maven fylder lidt rigeligt, haha… Jeg har netop modtaget disse fine grønne “slip-ins” og ikke nok med, at de er lige til at stikke i på vej ud af døren, så er de faktisk også utrolig behagelige, da der er en form for pude i sålen, som former sig efter foden. Derudover har de en rigtig fornuftig pris, som alle kan være med på. Jeg er sikker på, at de nok skal blive brugt flittigt henover sommeren, når vi skal ud og trille med barnevognen. :)

Vi er på vej ud af døren, da vi skal en tur til Birkerød, hvor vi skal spise frokost hos nogle venner. I morgen skal vi til bryllup på Refshaleøen, så senere i dag skal jeg også have besluttet, hvilken kjole jeg vil have på. Eller måske nærmere – hvilken kjole jeg rent faktisk kan presse mig ned i, haha… Søndag står den på ren afslapning. Vi har planer om at sove længe, da Lily overnatter hos min mor. :) Hvad har I af planer på denne Store Bededag og resten af weekenden?