ame-copenhagen-sneak-peek@2x
Jeg var som sagt hjemme hos Marie Louise forleden for at se nogle nye prøver, vi havde fået hjem til Âme Copenhagen. Noget af det fedeste ved at lave tøj er at se sine designs for første gang efter at have afleveret en detaljeret arbejdstegning med mål og ofte også et mønster til leverandøren. Jeg glæder mig altid som et lille barn til at åbne poserne.

Nogle gange er prøverne helt hen i vejret og andre gange som forleden er de næsten lige i øjet. Derefter tilpasser vi dem og sender rettelserne tilbage til leverandøren. Jeg synes, I skulle have et lille smugkig på nogle af de nye efterårsstyles, som vi fik hjem forleden. Vi er selv helt vilde med dem, så jeg glæder mig meget til at vise jer det hele ordentligt! ;) – Og ikke mindst til at gå online med det hele på webshoppen inden alt for længe. Stay tuned!

………………………………………………………………………………………………………………………………….

The other day I stopped by Marie Louise to take a look at some new protos for Âme Copenhagen. Seeing your designs for the first time after having sent measurements and patterns to the supplier, is one of the best parts of being a designer. Sometimes the protos looks terrible, but most of the time the protos are really great, as we have a good supplier in India who understands what we like. The protos we received the other day were very good and we are so happy about them, so I thought you should see a small sneak peek of them as well. ;) Can’t wait to show you more! Stay tuned.

modeblog1