galla.jpg gallakjole.jpg gallakjole.jpg hestevogn.jpg gallafest-kjole.jpg galla-fest.jpg
Jeg fik for nylig en mail fra en af jer søde læsere omkring gallakjoler. Der er sikkert mange af jer, der snart skal ud og kigge efter en gallakjole, så jeg tænkte, I lige kunne få lov at se min. Jeg havde gallafest i 2007, dengang elastikbælter var et HIT! Jeg vidste fra starten, at min kjole ikke skulle være sort, så da jeg faldt over denne grønne silkekjole på Ebay, vidste jeg at det skulle være den – simpel men fin. Jeg er stadig glad for kjolen, men ville nok kombinere den med et råt læderbælte i dag – eller intet bælte og en masse smykker. Min galladate hedder forresten Stefan og vi gik i klasse sammen. Vi ankom i hestevogn i regnvejr – dårlig timing! Til dem af jer der skal ud og kigge på kjoler – hvad skal I have på? Eller hvad havde I på? Fortæl..
Recently I got an email from one of you dear readers regarding prom dresses. I guess many of you guys are looking for the perfect prom dress at the moment, so I thought, that I would show you mine. I wore it back in 2007 where elastic belts were the big trend! I knew from the start, that I wanted a colourful dress, so I bought this green silk dress from Ebay. I’m still fond of it, but I guess, I would wear it with another kind of belt today. What are you guys gonna wear – or what did you wear for prom?