Photobucket
I dag havde vi photo shoot på min skole. Til dem af jer der er nye her på bloggen, kan jeg fortælle, at jeg læser på KEA Design & Business og er ved at tage min bachelor i Fashion Design.

Der blev taget billeder af vores forskellige minikollektioner med model og professionel fotograf. Billedet her tog jeg fra sidelinjen, da fotografen var igang og synes egentlig det blev ret godt, hvis jeg selv skal sige det. :) Skal nok vise jer det færdige resultat, når jeg modtager det, vi får desværre kun et enkelt billede ud af det. Smykkerne har I jo set før, men jeg havde tilføjet et showpiece i form af en kæde med krystaller til hovedet. Som I kan se, så var modellen gudesmuk, så er sikker på det nok skal blive godt :)

Nu står den på hyggeaften på BioMio med en masse søde bloggerpiger.. I må have en skøn aften derude :)

Today there was held a photo shoot at my school to shoot pics of our different collections. This picture I shot while the photographer was doing his job and actually I think it turned out pretty good as well. I’m looking forward to show you the final result.