DIY-nail-polish@2xDIYnailpolish@2x

Jeg forsøgte mig i formiddags med et anderledes negleprojekt, som faktisk lykkedes temmelig godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg synes det er sjovt at eksperimentere med neglelak, da kun fantasien sætter grænser. Det har længe været populært med neglelak der indeholder en form for tekstur, men det er faktisk utrolig nemt selv at lave. Det eneste man skal bruge er en neglelak og noget mel.

Læg først et lag neglelak over neglen som normalt og drys herefter lidt mel ud over neglene, inden lakken tørrer. Dup forsigtigt melet fast på neglene med en finger og pust det resterende væk. Påfør herefter et lag neglelak igen og lad det tørre. Det er først når det er helt tørt, at effekten viser sig. Håber I kunne bruge det til inspiration. :) Se tidligere negleeksperimenter HER, HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Textured nail polishes have been in fashion for a while now and it’s actually pretty easy to do at home. The only thing you need is a nail polish and some flour. Add a layer of nail polish over your nails and sprinkle a little flour out over the nails before the nail polish dries out. Gently pat the flour onto the nails with a finger and blow the rest away. Then apply a layer of nail polish again and let it dry. You will see the result when the nails are completely dry. I hope you can use it for inspiration. See previous experiments nails HERE, HERE and HERE.