Jeg var i går sammen med min søde veninde Marie-Louise, som jeg kender fra min uddannelse til designgteknolog. Hun har en ultra fed stil, så jeg synes det var på tide, at dele den med jer. Jeg har aldrig kendt en pige med så mange forskellige, fine læderjakker – hun ejer mindst 15! Marie-Louise er vild med mærker som Ambre Babzoe, Heartmade, By Zoe og så selvfølgelig vores allesammens H&M. Derudover er hun, som jeg selv, vild med at gøre loppefund og mikse nyt og gammelt på kryds og tværs. Håber det kan inspirere jer lidt :)

PhotobucketPhotobucket

Pailletjakker fra By Zoe og Inwear, som hun lige har købt.

PhotobucketPhotobucket

Clutch købt i Istanbul, lang sølvring i led fra ASOS.

PhotobucketPhotobucket

Cool cowboystøvler købt i USA og beige støvler fra Buch Copenhagen.

Photobucket

Pelsvest som Marie-Louise selv har redesignet ud fra en gammel, stor pels.

Photobucket

Marie-Louises søde hund, Sofus, fulgte flittigt med i alt hvad vi lavede :)

Photobucket

Yndlingssmykkerne fra Ambre Babzoe til højre.

Yesterday I stopped by my friend Marie-Louise and shot some pics of her fab wardrobe. I absolutely adore her style which is a blend of old and new stuff. She’s really fond of brands like By Zoe, Ambre Babzoe, Heartmade and H&M, of course :) She owns like a million leather jackets and so many nice, vintage rings! Just wanted to give you guys some inspiration..