Photobucket

Endelig fredag! Jeg har set meget frem til i dag, for i dag har jeg afsluttet min 1. års eksamen på min PBA i Fashion Design. Nu kan jeg slappe af frem til september, hvor jeg starter i skole igen. Dog skal jeg i praktik hele sommeren hos Day Birger et Mikkelsen, hvor jeg arbejder i forvejen, men ingen lektier og ingen eksamener i lang tid! Det gik godt i dag og nu hvor jeg har givet små hints om,  hvad jeg var ved at lave, synes jeg I skulle have lov at se det færdige resultat. Kort fortalt fik vi udleveret ordet “Uortodoks” og skulle derudfra designe noget, som vi mente passede på ordet. God aften allesammen :)

I’ve just designed these clutches for my exam. We were given the word “Unorthodox” and based on that word, we should design something that we meant would represent the word. Here is my suggestion…