free fonts1. Jande Elegant Handwriting/HERE, 2. Elsie Swash Caps/HERE, 3. Remachine Script/HERE, 4. All Hail Julia/HERE, 5. Pacifico/HERE, 6. Centeria Script/HERE, 7. Janda stylish script/HERE, 8. Lobster Two/HERE, 9. Pea Mily Mix/HERE, 10. Baby boston/HERE, 11. Lemon chicken/HERE, 12. Little Days/HERE

I er ofte nogen der er interesserede i mine skrifttyper her på bloggen. Jeg har her samlet et lille overblik over nogle af mine favoritter, som tilmed er ganske gratis at downloade. De er rigtig fine til indbydelser, julekort, osv. Håber I kan bruge dem.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A lot of you are often very interested in my fonts on the blog. I’ve here gathered a little collage of some of my favorites which also are free to download. I like to use them for invitations, Christmas cards, etc. Hope you like them.