PhotobucketPhotobucket

Haremsbukser og sweater Zara, læderjakke Only, frynsetaske fra Marrakech, tørklæde fra Zara og sko fra Istanbul.

Nogen gange føles det bare mest rigtigt at smide noget behageligt tøj på og et par flade sko, aah.. Billederne er faktisk taget for et stykke tid siden, men bedre sent end aldrig, er det ikke det man siger :)

Hvor er det bare fedt at få så meget feedback fra jer på “DIY guide indlægget. Jeg vil virkelig gerne se jeres resultater, hvis I får lavet taskerne færdige! Og så kan jeg vel passende bruge lejligheden til at sige tak! Tak, fordi I har lyst til at følge med på bloggen og kommentere. I er sgu de bedste!

Sometimes it just feels so right to put on comfy clothes and a pair of flat shoes, aah! The pics are a couple of weeks old, but better late than never, right? I’m wearing harem pants from Zara, Only leaher jacket, bag from Marrakech, sweater & scarf from Zara and shoes from Istanbul.