PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Som sagt havde min mor og jeg en stand på loppemarkedet i Charlottenlund i dag. Det gik over al forventning. Allerede kl syv i morges, da vi lige var ankommet, stod folk og flåede tingene ud af poserne, hvilket gjorde det en smule besværligt at pakke ud og hænge tingene op, haha. Men jeg fik næsten solgt ud, så jeg klager ikke. Jeg fik også tid til selv at gå en lille runde på loppemarkedet, mens min mor passede biksen. Jeg købte kun én ting, men en rigtig god en af slagsen. Viser jeg i morgen. :)

Jeg havde taget mine nye, røde bukser på fra Zara – de var super behagelige til sådan en loppesøndag. Jeg så dem forresten i går i Zara på Strøget – så de har dem stadig, hvis I skulle være interesserede.

Today my mom and I were selling old stuff at a flea market near Copenhagen. It went really well, and I almost sold everything I had brought. I wore my new, red trousers from Zara which was perfect for the occasion. I also bought one thing for myself that I’ll show you tomorrow. Have a great evening everyone!