PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Søde Kia tog disse billeder af mig efter Samsøe Samsøe eventet i går. Husk at I stadig kan nå at få en gratis gave til en værdi af 250 kr. ved at tjekke ind i Illum på 3. sal i Samsøe Samsøe butikken senest lørdag. I skal bare vise indtjekningen til en fra personalet. Jeg kan afsløre at gaven er en lækker “Sue Long” top eller T-shirt og drengene får en fed oversize T-shirt – gratis glæder, det kan vi lide :)

For at komme tilbage til billederne :) Jeg har min top på fra Elisabetta Franchi for første gang, som jeg købte på Rhodos i juli måned. Synes det var på tide at den skulle indvies inden det bliver koldt og vinteragtigt i vejret. Derudover havde jeg jeans på fra H&M, støvler fra eBay og taske købt i Marrakech.

Yesterday I was wearing my top from Elisabetta Franchi for the first time, that I bought in Rhodes in July. I thought it was about time to take it in use before Winter arrives. Moreover I wore jeans from H&M, boots from eBay and bag from Marrakech.