kropsideal
Juhu… I aften drager vi mod Bali. Min mor, Christoffer og mig. Vi har glædet os i mange, mange måneder og jeg kan næsten ikke vente! Kufferten er pakket og om under fem timer sidder i vi i flyveren på vej mod varmere himmelstrøg. Jeg har planlagt nogle indlæg til jer, mens jeg er væk, men jeg kommer også til at blogge dernede fra. Jeg glæder mig til at dele en masse fine feriebilleder og gode tips med jer. Vi ses på Bali! ♡

blog, københavn, high-street
Wuhu… Tonight we’re leaving for Bali. My mom, Christoffer and me. We have been looking forward to it for many, many months and I hardly can’t wait! The suitcases are packed and in less than five hours we are heading south. I have planned some blog posts for you, but I’m also planning to update the blog from Bali. I’m looking forward to share a lot of beautiful pictures and tips with you. See you in Bali.