PhotobucketPhotobucketPhotobucket
For nogle dage siden, var der flere af jer, der kommenterede min lyse hårfarve. Nu er jeg så heldig at have været på ferie to gange i år og begge gange brugt “citronkuren“. Men det er nok også en kombination af, at lige før jeg tog på ferie, brugte jeg denne gule spray fra Inecto. Jeg har før prøvet den blå fra Schwarzkopf, og jeg ved at mange er begejstrede for den, men jeg syntes at mit hår blev rødligt af den. Jeg forhørte mig i Matas, og de fortalte mig, at den fra Inecto er meget mildere og afbleger kun håret en ganske lille tone. Jeg er faktisk rigtig begejstret for den, da resultatet ikke bliver rødligt, nok også fordi det er så lidt det bliver lysnet. Så den kan jeg varmt anbefale :) Man gør håret vådt og tørrer det lidt med et håndklæde. Derefter sprayer man væsken i og føntørrer det så varmt som muligt – vupti så er håret en lille tone lysere.

Some of you commented on my blonde hair colour some days ago. I’ve used a blonde spray from Inecto and I’m really fond of the result. It only makes your hair a little tone lighter.