Man kan sige, at min morgenrutine har ændret sig betydeligt, efter jeg er blevet mor. Små mennesker står tidligt op og når Lily er vågen, kan man ikke bare trykke på snooze-knappen, rulle om på den anden side og stå op i ro og mag. Så er det op og igang. Jeg tænkte, at jeg ville dele min morgenrutine med jer, så I kan få et indblik i, hvordan vores morgen med en 9 måneder gammel baby ser ud… :)

lily

Godmorgen: “Chefen” vågner nærmest på klokkeslættet 06 hver morgen, gaab! Til gengæld bliver man mødt at dette søde lille smil, når man træder ind i hendes værelse og det hjælper altså lidt på det hele. ;) Lily har sovet i sit eget værelse, siden hun var ca. seks måneder gammel. Det fungerer ret godt for både hende og os. Nogen gange kommer hun ind til os i løbet af natten, men ofte får hun bare sutten og sover videre, hvis hun vågner. Jeg har stadig ikke formået et finde en god rytme, hvor jeg går ordentlig tid i seng hver aften, så nogen dage er det altså ret stramt, at skulle op kl. 06. ;) Working on that…

Når vi har taget Lily op og skiftet hende, tager vi hende ofte med i seng i et kvarters tid, hvor vi f.eks. sidder og kigger i en bog og vågner langsomt. Det er ret hyggeligt. Jeg plejer også at amme hende her om morgenen, inden hun får morgenmad. Det er efterhånden trappet ned til kun 2-3 gange i døgnet. Derefter går vi ud og laver grød til hende af en eller anden art.

morgenmad

Morgenmad: Omkring kl. 07 spiser vi andre morgenmad og inden da plejer jeg altid at drikke to store glas vand for at blive frisk i hovedet. Mht. morgenmaden så har vi perioder, hvor vi spiser det samme igen og igen indtil vi bliver trætte af det og finder på en ny “hofret”. ;) I øjeblikket er det muesli med granola, mandler, rosiner, chiafrø, frisk frugt og toppet med mandelmælk eller lignende. Efter morgenmaden plejer vi altid at lufte ud i hele hytten og rede sengen. Så er man ligesom klar til dagens gøremål.

morgenrutineestee-lauder-cream

{ Find alle produkterne HER }

Get ready: Derefter er det tid til at gøre mig klar til dagen. Som I ved, har jeg indgået et længerevarende samarbejde med Estée Lauder og i løbet af de seneste par uger er serien, Revitalizing Supreme+, indgået i min morgenrutine.

Rens: Jeg starter altid med at rense min hud, inden jeg bruger creme og lægger make-up. Et par gange om ugen bruger jeg “Global Anti-Aging Instant Refinishing Facial” fra Revitalizing Supreme+ serien. Det er en eksfolierende ansigtsrens og jeg synes, den er god til at fjerne døde hudceller og rense i dybden, så man virkelig føler, man er blevet frisket helt op. :)

Fugt: Ansigtscremen “Global Anti-Aging Cell Power Creme” fra serien skrev jeg om i sidste uge HER. Den er jeg stadig virkelig glad for at bruge. Den giver masser af fugt, absorberer hurtigt og huden føles mere ensartet efter et par dages brug. Jeg synes faktisk også, at mine porer på næsen er blevet mindre synlige, men jeg ved ikke, om det er noget, jeg bilder mig ind. ;) Hvis der er behov for det, bruger jeg af og til Advanced Night Repair serummet under ansigtscremen – selvom den er beregnet til natten, er den altså også rigtig god til at give ekstra fugt under dagcremen, synes jeg.

Øjnene: Jeg slutter af med at bruge øjencremen “Global Anti-Aging Cell Power Eye Balm“. Jeg synes, der er stor forskel på øjencremer – er de for tykke i konsistensen, kan jeg næsten føle, at de får mine øjenomgivelser til at se mere trætte ud, end før jeg puttede det på. Denne har en super lækker konsistens og samtidig giver den masser af fugt. Jeg er overrasket over, hvor lidt man faktisk skal bruge af gangen, før man føler, det er tilstrækkeligt.

arbejde-som-selvstaendig

Work, work, work: Mellem kl. 08 og 09 går jeg som regel igang med at arbejde, mens Christoffer er sammen med Lily. Oftest starter jeg med at besvare emails og kommentarer. Derefter går jeg igang med at lave blogindlæg eller finde inspiration til samme. Min arbejdsdag er meget afbrudt i og med jeg selvfølgelig også vil være sammen med Lily, selvom det er Christoffer, der har barsel. Det er som sagt en mega svær balance. Mit job gør heldigvis at de to ting ofte kan kombineres, da bloggen i høj grad omhandler vores hverdag. Det er jeg virkelig taknemmelig for.

Noget jeg gerne vil indføre: Generelt bevæger jeg mig alt for lidt, efter jeg er blevet mor. Altså, jeg løber selvfølgelig rundt efter Lily derhjemme, men jeg dyrker ikke nogen form for motion og det vil jeg gerne igang med. Uanset hvor slank man er, har kroppen godt af at få rørt sig lidt. Derfor har jeg tænkt på, at jeg gerne vil igang med en gåtur hver morgen. Det kunne da være en start. ;)

Allervigtigst: Det allervigtigste punkt for at få en god start på dagen, starter for mig allerede aftenen forinden. Jeg har svært ved at stå op og komme hurtigt og effektivt igang med dagen, hvis lejligheden flyder og jeg ikke har lavet en to-do liste. Derfor bruger jeg oftest 10-15 minutter på at rydde op i lejligheden og skrive de vigtigste punkter ned for morgendagens gøremål, inden jeg går i seng. Det giver mig mere ro i maven og gør det nemmere, at komme igang, når jeg står op.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Estée Lauder