PhotobucketPhotobucketPhotobucketFine ringe som er inspireret af vandet.PhotobucketPhotobucketHalskæder fra deres nye linje, Nostalgic Rock.PhotobucketPhotobucketDet obligatoriske cupcake-billede :) Fra Agnes Cupcakes, mums!PhotobucketPandoras “LovePods” serie, hvor de som noget nyt har lanceret smykker i rose gold, som ringen i midten.PhotobucketFrede og Acie har travlt med at kigge på pæne smykker :)Photobucket

I går var jeg forbi Pandora for at se nærmere på deres forskellige kollektioner. Et nyt tiltag er deres Nostalgic Rock kollektion, og som navnet antyder, så er denne kollektion mere rå og rocket i det, end hvad man tidligere har set fra Pandora. Mange mennesker forbinder Pandora med charms i alle afskygninger, og det gjorde jeg også selv til en vis grad, men jeg blev meget positivt overrasket over deres udvikling. Jeg var specielt vild med de store statement ringe med farvede sten og deres noget dyrere LovePods kollektion!

Yesterday I went to an event hosted by Pandora to take a look at their collections. They’ve just launched a new line, Nostalgic Rock, which is really cool and very different from what you’ve earlier seen from Pandora. I was especially fond of their statement rings in the last pic and their “LovePods” collection.