PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketDette indlæg er lidt ude af kontekst, men synes alligevel at det var værd at dele med jer :) To veninder, Pernille og Nicoline, og jeg har fundet på at lave “Til middag hos” og sidste gang var det min tur til at holde det. Teamet var oplagt, da det forgik Allehelgensaften. Jeg prøvede at gøre det så uhyggeligt som muligt og havde derfor valgt at holde det på vores tørreloft med kunstigt spindelvæv, spøgelser og edderkopper :) Jeg kan love jer for, at der var mørkt deroppe! Var sgu lidt uhyggeligt, haha. Specielt når jeg skulle gå alene ned mellem retterne og gøre klar! Menuen stod på græskarsuppe, “heksegryde” og muffin med edderkop! Nu må jeg bare krydse fingre for, at de har givet mig gode karakterer – vi har nemlig også præmier på højkant! :) Nørdet, men sjovt!

I had a couple of friends over for Halloween last week. To make it a little scary, I had arranged it on our ceiling. It was actually pretty creepy to sit in the dark with candle lights as the only source of light. Haha..