Processed with VSCO with c1 preset
WOW!!! Så kom dagen… Jeg er netop blevet overrasket af 23 dejlige piger, som har planlagt at kidnappe mig med på polterabend! Jeg GLÆDER mig til at se, hvad dagen byder på! Jeg er også en lille smule nervøs… Jeg håber ikke, at jeg skal hoppe bungy jump eller sælge kys på Strøget, haha… Det var blot en hurtig opdatering. Kig endelig med på Instagram HER og på Snapchat @Cdueholm, hvor jeg garanteret uploader noget i løbet af dagen. Wish me luck. ;)

blog, københavn, high-streetWOW!!! I have just got surprised by 23 lovely ladies for my bachelorette party. I am SO excited to see what they have planned! I am also a little bit nervous, haha… This was just a quick update. I’m sure I will upload something on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm today and you are more than welcome to follow me. Wish me luck. ;)