Photobucket

Jeans/H&M, Tee + lumberjack shirt/H&M (mens) & leather jacket + pumps/Zara

Det har i lang tid været in med højtaljede jeans, men det virker som om, at tendensen er ved at vende igen og de lavtaljede jeans er blevet et must denne sæson. Jeg har også investeret i et nyt par, denne gang fra H&M. Jeg har indtil nu ikke været så vild med H&M’s jeans, da jeg synes, at pasformen har været elendig, men jeg må sige, at jeg synes de er kommet godt efter det. Disse er virkelig behagelige at have på og sidder rigtig godt. 349 bobs måtte jeg af med, hvilket også er en ganske god pris.

Nu vil jeg holde en lille pause for bacheloropgaven og smide en frysepizza i ovnen – det får jeg ret ofte, når min kæreste ikke er hjemme. Haha… Længe leve dovenskaben. De økologiske fra Urtekram i Netto er faktisk ganske gode ;)

Today I wore my new, low waist jeans from H&M. I’ve never really been fond of jeans from H&M, as the fit was really bad a little while ago, but I must admit, that they’ve really improved the fit of their jeans! These skinny ones are really comfy and the fit is perfect!