new-yore-central-parkcentral-parkspringvandcentral-park-nyNYC
JUHUU!!! Så er jeg sørme kommet til NYC. Jeg rejste alene herover og nåede både at se Junglebogen, Den Gode Dinosaur og Mom’s Day i flyet. De to første kan virkelig anbefales, hvis man er til animerede film. ;) Da jeg ankom, tog jeg en bus til hotellet og blev mødt af verdens gladeste buschauffør, som I måske så på Snapchat. Han sang vitterligt hele vejen fra lufthavnen og ind til Manhattan. ;) Dejligt med glade mennesker.

Her til morgen vågnede jeg tidligt pga. jetlag og udnyttede lejligheden for at tage et smut i Central Park og løbe en tur. Jeg mødte mange flinke mennesker på vejen, en hund der badede i en springvand og et lille egern. Det er virkelig en fed måde at opleve byen. Nu vil jeg smutte ud og finde noget at spise. Tusind tak for alle jeres gode anbefalinger – dem vil jeg helt klart gøre brug af! ;) I er mere end velkomne til at følge med på Snapchat @Cdueholm og Instagram HER, hvor jeg også opdaterer løbende her i NYC.

blog, københavn, high-streetYaay! I finally arrived in NYC. I travelled by myself over here and managed to watch three movies in the plane – The Jungle Book, The Good Dinosaur and Mom’s Day. I can highly recommend the two first ones, if you like animation movies. ;) When I arrived I took a bus to the hotel and was greeted by the world’s happiest bus driver as you might saw on Snapchat. He sang all the way from the airport to Manhattan. ;)

This morning I woke up early and took the opportunity to go for a run in Central Park. I met many nice people on the road, a dog who took a bath in a fountain and a little squirrel. It’s a really nice way to experience the city. Now I’m on my way out to find something to eat. Thank you for all your good recommendations – I will definitely make use of! ;) You’re more than welcome to follow me on Snapchat @Cdueholm and Instagram HERE where I also post updates from NYC.