Photobucket

Links: 1. læderjakke, 2. bordeaux blazer, 3. vintage kjole, 4. tank top, 5. striktrøje, 6. skjorte, 7. jakke, 8. jakke, 9. vintage kjole, 10. bluse, 11. flæse skjorte & 12. grønne bukser.

Miinto har indgået et samarbejde med Røde Kors, hvor tre forskellige kendisser, Ibi Støving, Lulu Henckel og Lærke Vinther, har doneret noget tøj til et godt formål. Alt hvad der sælges går til at give fattige mennesker en god jul. Find sitet her, hvis det skulle have interesse.. Jeg har kigget lidt rundt derinde, og man skal virkelig have tid til at skille fårene fra bukkene, som man siger :) Men der er nogle fine ting iblandt – jeg er blandt andet ret vild med de grønne bukser.

Miinto has partnered up with the Red Cross, where three Danish celebrities, Ibi Støving, Lulu Henckel and Lærke Vinther, have donated some clothes for a good cause. Find the site here. I’ve looked around the site a bit and I must say, that you really need to separate the wheat from the chaff, as you say :) But there are some fine things among the bunch, I’m especially fond of the green pants.