PhotobucketPhotobucket

Jeg er faldet pladask for disse stiletter! De minder utrolig meget om de populære pumps fra Black Secret, men det bedste ved det hele er, at disse koster ca. en fjerdedel af prisen!

De er fra Ebay og bliver sendt fra USA, hvilket betyder, at der med sikkerhed bliver lagt told og importgebyr oveni. MEN MEN MEN – Jeg har indgået et samarbejde med ShopUSA, hvor I har mulighed for at få 95 kr. i rabat ved køb af varer til en samlet værdi af minimum 50$ fra USA ved brug af rabatkoden “Passions” som skrives i feltet “Gavekode” hos ShopUSA. Man kan godt købe flere billigere ting, bare det samlede beløb overstiger 50$. Rabatkoden gælder kun første gang man bruger den.

Mange varer bliver ikke sendt til Danmark, og det er derfor smart at have en adresse gennem ShopUSA, som sørger for at få din pakke fragtet og fortoldet. Disse stiletter koster kun 37$ og man er derfor nødt til at slå sig sammen med en veninde, købe to par eller købe noget andet fra USA, hvis man vil benytte sig af rabatkoden. I så fald vil de kun koste ca. 330 kr. per styk ved køb af to par inklusiv rabat, forsendelse, told og hele molevitten. Perfekt sko til nytårsaften! Jeg tror ihvertfald, at jeg skal have slået mig sammen med en veninde om sådan et par pumps! :)

Rabatten på de 95 kr. er gældende for alt man køber fra USA gennem ShopUSA til og med d. 31. december 2011. Så man kan jo benytte sig af rabatten og bestille nogle julegaver hjem fra USA, så man slipper for julegaveræset i butikkerne :)

OBS! Skoene er desværre blevet udsolgt allesammen, men tilbudet gælder som sagt på alle varer fra USA.

Sådan fungerer ShopUSA:

– Man registrerer sig nemt og hurtigt hos ShopUSA (her), gratis og uforpligtende.

– Når du køber en vare i USA, oplyser du ShopUSA’s forsendelsesadresse og det suite nummer, du modtog ved tilmelding hos ShopUSA, (find adressen øverst på forsiden).

– Pakken bliver sendt til ShopUSA, som sørger for at få pakken fortoldet og fragtet til Danmark.

– Dernæst sender ShopUSA pakken hjem til dig – du undgår at betale ekstra told i Danmark og oven i købet får du rabat på 95 kr.

I kan finde spørgsmål og svar på det mest gængse spørgsmål her. Ellers spørger I bare!