1. socks/H&M, 2. parfume flakoner/IKEA, 3. nail polish/OPI,4. Fashion/Charlotte Seeling, 5. sweatshirt/Ganni, 6. vintage wall clock/Genbyg, 7. abonnement på Elle og Boligliv, 8. black loafers, 9. Utensilo/Dorothee Becker, 10. lysestage/Nordal, 11. owl sweater/Ebay, 12. tekande/Le Creuset, 13. sequin skirt/Ebay, 14. filter til objektiv/Canon, 15. satchel bag/Ebay & gavekort/Cos.

I er sikkert i fuld gang med at lave ønskesedler til jul. Her har I ihvertfald min, så kan I måske bruge nogle af tingene som inspiration til jeres egen. Jeg synes det kan være svært at huske, hvad man egentlig ønsker sig, når det kommer til stykket. Man burde skrive det ned i løbet af året! Sikke et luksusproblem, hva’ :) hehe..

Se også mine fødselsdagsønsker, hvis I mangler yderligere inspiration til ønskesedlen :) Er der noget specielt I ønsker jer til jul?

Here is my Christmas wishlist for inspiration. Have a great day everyone!