PhotobucketPhotobucket

Nogle af jer efterspurgte flere interiør relaterede indlæg, so here you go. Udover mode går jeg nemlig også rigtig meget op i bolig og indretning :) Så hvorfor ikke introducere jer for nogle favoritter fra mit hjem. Som I nok har lagt mærke til, kan jeg godt lide, at der er nogle farvede elementer i min lejlighed, da jeg synes det giver kant og gør det hyggeligt. Det er nok en af grundene til, at jeg er vild med disse lysestager fra Nordal. Som I kan se, har jeg kun den turkise, men jeg ønsker mig også den gule til jul – tror de vil se fine ud sammen. Lysestagerne koster mellem 250 og 325 kr., hvilket også er priser man kan være med på.

Some of you guys asked for interior-related posts, so here you go. Besides fashion, I have a big interest in interior design :) As you probably have noticed, I like that there are some colorful items in my apartment, which is probably one of the reasons why I’m so crazy about these candlesticks from Nordal. The yellow one has already been added to my wish list for Christmas.