Links: 1. H&M, 2. Topshop, 3. H&M, 4. H&M, 5.River Island & 6. Dorothy Perkins.

Den svenske blogger, Angelica Blick, har efter min mening en utrolig god stil. Jeg synes det er en super fed måde hun har kombineret strik, sorte pumps og røde læber på dette billede. Det er jo i virkeligheden meget simpelt stylet, men det ser alligevel ud af meget! Den tredje trøje jeg har fundet, er vist den samme som Angelica Blick har på..

Her til vinter kan man kombinere med et par skinny læderleggings eller nogle slidte jeans og platform støvler. Jeg tror ihvertfald, at jeg skal ud og have fat i en løs jumper som denne! En god idé er også at tage et smut forbi herreafdelingen i H&M eller Zara – der er ofte en masse oversize strik at finde til os piger :)

I really love how the Swedish blogger, Angelica Blick, has styled this slouchy sweater in combination with red lips and black pumps. It’s actually pretty simple styling, but it looks very rich!