babygirllilymin-lilybaby

Glædelig mandag, allesammen. ♡ Lily vågnede “først” kl. 05 i morges, så vi nærmer os en normal døgnrytme. ;) Det er da bedre end kl. 03 som de to sidste nætter. Men som I måske allerede har set på min Insta story her til morgen, er humøret højt. En læser skrev for nylig: “Nyd det grin, så længe det varer… De stopper med at grine sådan på et tidspunkt“. Det håber jeg virkelig ikke, at det nogensinde gør. ;) Vores søde lille grinebider. Hun havde en periode i Thailand, hvor hun var lidt gnaven og ikke grinede og smilede særlig meget. Hun burde også være midt i et tigerspring, men det var overstået på blot et par dage og nu er hun helt sig selv igen.

Billederne her er fra en af de sidste dage i Thailand. Mange af jer har spurgt på Instagram, hvor mit tøj er fra, så nu har jeg linket til det nedenfor. :) I øvrigt har jeg et lille spørgsmål til børnefamilierne derude… Christoffer havde fødselsdag i Thailand og i gave forærede jeg ham en uges sommerferie i Europa, hvor jeg ikke må medbringe computer (gisp!). Men hvor skal man tage hen med en baby? Har I nogen gode tips? Vi har ikke de store krav andet end at der skal være en dejlig strand, gerne en smule byliv og så må det gerne være nemt at komme til.

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. Na-kd/HER, 3. Asos/HER, 4. Asos/HER

clothes2