PhotobucketPhotobucket

Nogle af jer søde læsere gjorde mig opmærksom på, at jeg er i Woman denne måned. Det er en ret sjov artikel, hvor nogle mænd skal gætte prislejet på vores forskellige outfits. Jeg havde medbragt en masse tøj til shootet og derudfra sammensatte moderedaktøren på Woman, Charlotte Sandgren, et outfit til mig. Jeg ville selv have valgt et outfit med lidt mere spræl i, nogle flere farver eller nogle anderledes detaljer, men hun valgte nok et simpelt outfit for at forvirre mændene en smule ;)

I attend in an article in the Danish magazine, Woman, this month. It’s a funny article where three men have to guess the price range of our different outfits. I had brought some clothes for the shoot and the fashion editor picked out an outfit for me. I would have chosen a different outfit myself, but I guess she chose it to confuse the men a little ;)