t-shirt-bananbanan-t-shirtt-shirt-banan-bik-bok

Godaften piger. <3 Tak fordi I har taget så godt i mod, de videoer jeg har lagt op. Det sætter jeg stor pris på. :) Det er som sagt stadig meget nyt for mig, eller rettere for os – jeg har jo overtalt Christoffer til at medvirke, men det er også rart med noget forandring her på bloggen og så er det faktisk ret sjovt at filme dem. ;) T-shirten ovenfor faldt jeg over hos Bik Bok forleden… – Er den ikke cute? :) Jeg går ofte i jeans og T-shirt på de dage, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal tage på. Denne T-shirt er bare lidt finere, end de helt klassiske af slagsen og tilføjer et humoristisk touch til et neutralt outfit. Den er udsolgt online, men jeg fandt den i Bik Bok på Strøget. Blot et lille tip.

blog, københavn, high-streetGood evening girls. <3 I’m really glad that you like the videos I post on the blog. As I said, it is still very new to me, but it feels good to have some change here on the blog and it’s actually quite fun to shoot them. The T-shirt that you see above is new. I came across it in Bik Bok other day… – Isn’t it cute? :) When I don’t know what to wear, I often end up in jeans and a T-shirt. This T-shirt just spices up a simple outfit with its’ funny little banana detail. It’s sold out online, but I found it in Bik Bok in Copenhagen. Just a little tip.