PhotobucketPhotobucket

Jeg forsøgte mig med en ny slags neglelak forleden. For at lave denne type negle, kan man bruge hvilken som helst type neglelak og øjenskygge. Brug den slags øjenskygge applikator, som altid følger med, når man køber en øjenskygge. Læg et lag neglelak over en finger af gangen. Applikatoren dyppes i øjenskyggen og påføres neglen fra spidsen og op, mens neglelakken stadig er fugtig. Til sidst påføres et lag topcoat på hele neglen. Vupti :) Jeg tror også, at det kunne se fint ud med en rosa øjenskygge, så kontrasten ikke blev så stor. 

To make this effect you use any nail polish of your choice. Apply a layer of nail polish on your nails. Use one of those spongy eyeshadow applicators and dip into the eyeshadow and dab on your nail concentrating at the tip and moving slightly upward. Repeat until you get the desired effect. Put a topcoat over the entire nail.