PhotobucketSå er jeg landet i DK efter nogle spændende, men hårde dage på messen i Berlin! Det gik rigtig godt og jeg har lært en masse af det – dog er det ret antrengende at stå 8-10 timer hver dag og tale med potentielle kunder osv. Vi stod på messen Premium, som kan sammenlignes lidt med Gallery i København – dog meget, meget større!

Det har været svært at nå at blogge dernede, men nu er jeg back on track :) Jeg nåede ikke at se så meget andet end selve messen og alt det lækre tøj derinde, som man selvfølgelig ikke måtte tage billeder af, så jeg har desværre ikke så mange billeder at vise derfra. I al hast har jeg ikke nået at få sagt tak for alle de søde kommentarer, som I har skrevet til indlægget om min eksamen, af hjertet tak! – Det varmer!

Now I’m back home from Berlin. It’s been a great experience and it went really well, though it’s been three hard days on the fair. It’s been difficult to blog as I’ve been really busy, but now I’m back on track :) Have a lovely evening everyone!