girissimacustommade jakkeleather bagquiltet jakkeJacket/Custommade HERE, sweater/By Malene Birger HERE, leggings/by Malene Birger HERE, bag/Beck Söndergaard HERE, shoes/Isabel Marant

Jeg synes det er lidt en kunst at kunne mikse prints og mønstre på kryds og tværs, men ikke desto mindre har jeg vovet mig ud i det et par gange efterhånden. Denne gang i både sweater og leggings fra By Malene Birger. Jeg synes egentlig, at det fungerer meget godt, selvom de to prints er meget forskellige, da begge er i sort/hvide toner. Alt jeg har på er fra webshoppen, Girissima. Jeg er specielt vild med jakken fra Costummade. Den er virkelig lun og behagelig, men samtidig også super cool! :)

I think it’s quite difficult to mix up prints, but nevertheless I’ve done it a lot of times the past few months. This time in both top and bottom from By Malene Birger. I think it works quite well, even though the prints are very different, as both styles are in black and white tones. Everything I’m wearing is from the webshop, Girissima. I’m especially fond of the jacket from Costummade. It’s so warm and comfy and really cool at the same time.

(Sponsored by Girissima)