stribet-bluse
Tusind tak fordi I tog så godt i mod de nye tasker i går. Det betyder virkelig virkelig meget! ;) Det er som sagt et projekt, jeg har arbejdet på i mange måneder, så det er dejligt med al den positive respons, der er kommet på dem. <3 Jeg viser snarest nogle billeder med tasken i brug, så I kan fornemme hvordan de fungerer til forskellige outfits. God dag til jer alle. Jeg vil smutte ind på kontoret til Mette Marie – vi er i gang med en masse spændende projekter, som I snart bliver introduceret for. ;)

blog, københavn, high-streetThank you so much for all your positive feedback on my new bags! It means the world to me! ;) As I said, it’s a project I have been working on for many months, so it feels so good that to et your feedback on the design. <3 The next couple of days I will show them in combination with different outfits. Have a great day, everyone! I’m on my way to the office to meet up with Mette Marie. We have some exciting news for you very soon. ;)