PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketSkirt & leather jacket/Zara, Tee/H&M Trend, boots/Shoe Biz, sunnies/old & belt/vintage

Selvom min nye, plisserede maxinederdel nok hører sig mest til sommeren, så kunne jeg ikke lade være med at tage den på i lørdags, da solen skinnede og man kunne mærke foråret! Jeg glæder mig til at kunne tage den på til flade sandaler, en farverig tanktop og solbrun hud. Det er min mor der har taget billederne, hun er god til at fange lyset. – Synes billederne blev ret fine! :)

Last Saturday I wore my new, pleated skirt from Zara. I’m so much looking forward to wear it with flat sandals, a colorful tank top and tanned skin! It’s my mom who shot the pics – I think the result turned out pretty good, she’s really good at capturing the light! :) Have a lovely day everyone!