Photobucket

Her får I en DIY guide som lovet til at peppe et par kedelige, gamle denimshorts lidt op. Det er enormt nemt at sætte nitterne i og som I kan se på billedet, har jeg bare bøjet spidserne ned med enden af en spisekniv. Både nitter og sten er købt på Ebay. Det smarte ved stenene er, at de bare kan stryges på, da der er lim på bagsiden, som smelter når de bliver varmet op. Jeg vil faktisk råde jer til at stryge stenene på, før I vedhæfter nitterne – det er lidt nemmere. I spørger bare, hvis I har nogle spørgsmål :) Mine denimshorts er oprindelig købt som jeans i en Genbrug til ingen penge – I ved den der slags jeans med brede ben og høj talje, jeg købte dem bare i en stor størrelse, så jeg kan hive dem ned på hofterne.

Here are a small DIY guide as promised :) If you have any questions, feel free to ask :) It’s really easy to do! Both the studs and the stones are bought on Ebay.