diy-guide@2xdiy-bracelet@2x

Her kommer den lovede guide til de farverige armbånd, som jeg viste et lille smugkig af forleden HER. :) De er temmelig simple at lave og perfekt her til sommer mikset med nogle andre guldsmykker og solkysset hud. Jeg håber, at det fremgår på billederne, hvordan armbåndene laves, men ellers spørger I bare løs.

Her er hvad man skal bruge:
– Farverige perler
– Klemmeperler i metal
– Større perler til lukning
– Broderigarn
– Klemmetang
– Perlenål
– Saks

……………………………………………………………………………………………………………………

Here comes the guide for the colorful bracelets, that I showed you a sneak peek of the other day HERE. :) They are pretty simple to make and perfect for Summer with some other gold jewelry and sunkissed skin. I hope my guide illustrates how to make the bracelets. Otherwise, feel free to ask. ;)

What you need:
– Colorful beads
– Crimping beads
– Bigger pearls for closure
– Embroidery floss
– Crimping tool
– Bead needle
– Scissor

DIY-guide-tutorial-bracelet@2x

Jeg håber, at I kunne bruge min guide til inspiration. Det kunne også være fint med nogle andre slags perler eller eller hvis man miksede de små her med enkelte store. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan netop jeres armbånd skal se ud. :) Find flere guides til fine sommerarmbånd HER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………….

I hope you can use my guide for inspiration. It would also look great to make these bracelets with some other beads or to mix them with a few bigger ones. Only your imagination sets the limit for how your bracelets should look like. :) Find more guides for colorful Summer bracelets HERE and HERE.