Her får I DIY indlægget som lovet til at lave et farverigt armbånd af kun to dele!  Det er meget nemt at lave og ovenikøbet også super billigt! Jeg synes selv det ville være en fin og personlig gave at give til veninderne eller som værtindegave! :) Jeg har som sidst prøvet at vise hvordan jeg har gjort trin for trin, men I spørger bare, hvis der er noget I er i tvivl om. Det er ret vigtigt, hvilken vej I binder knuderne, så de lægger sig flat ned mod armbåndet! Både polyestersnor og guldring er købt hos Smyks! De har i det hele taget rigtig mange flotte smykkedele! :)

Hvad man skal bruge:

  • Polyestersnor 1,5mm (ca. 55 cm delt i to lige lange snore)
  • Snoet messingring (den jeg har brugt er ca. 14mm bred)
  • Saks
  • Tændstikker
  • Lineal/målebånd

Hi guys! Here is another DIY project that I made a few days ago! I’ve tried to show you how I made it step by step, but if you have any questions just shoot! :) It’s really easy to make and moreover it’s a cheap way to spice up your arm party!

Photobucket