Photobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg havde egentlig planlagt at lave en masse indlæg i dag, men har fået meeega hold i nakken som i “jeg kan kun se til højre”…! Det er RET irriterende! Til gengæld får I her lidt billeder af noget meget pænt tøj fra Hofmann Copenhagen! :) Jeg arbejder en del for Heidi Hofmann, som er designeren bag mærket, så synes I skulle have muligheden for at se de fine styles hun laver. De fleste af disse ting kommer i butikkerne til august. Min nytårskjole var også fra Hofmann, hvis nogen af jer kan huske den :) Ses i morgen!

I have got a pretty bad crick in my neck today, damn! So I haven’t been able to shoot any pics as planned. Anyway, here are a few snapshots of a very beautiful collection by the new, Danish brand Hofmann Copenhagen. I’ve been assisting the designer, Heidi Hofmann, a lot – so I just wanted to show you guys a few snapshots of the collection! My dress for New Year’s Eve was also from Hofmann, if any of you guys remember :) See you tomorrow!