Her endnu et ikke-moderelateret indlæg, men ville alligevel lige vise jer lysestagen fra Nordal, som jeg købte den anden dag i butikken Jolander på Store Kongensgade. Jeg havde ellers svoret at jeg i en alder af 22 ikke behøvede flere lysestager i mit liv! Det er nemlig en ting jeg har fået mange (læs: rigig mange!) af gennem årene til fødselsdage, studentergave, konfirmation osv. Men jeg faldt alligevel i, og nu står den fint og pynter i mit rodehjørne i stuen. Jolander giver hele april 10 % på alt, hvis man husker at sige, at man har set det gennem min søsters blog Casalicious. 
Here is another not so fashion-related post, but I just wanted to show you guys my new candlestick from Nordal bought in Jolander on Store Kongensgade in Copenhagen. I had otherwise sworn that I would never buy a single new candlestick in my entire life, since this has been the kind of present I’ve been so fortunate to receive for almost all my birthdays etc. But anyway I bought it. Jolander gives 10 % discount on everything in their shop in April – you just have to mention that you’ve read it on my sister’s blog Casalicious.