PhotobucketPhotobucketLidt billeder fra i torsdags til salgsmødet hos Day Birger et Mikkelsen, hvor jeg skulle vise noget tøj frem fra 2ND DAY sammen med et par andre modeller. Jeg er som sagt ikke model – jeg er husmodel, men bliver nogen gange brugt som model, når de afholder møder. Flere af jer spørger ofte, hvad det går ud på at være husmodel, så her kommer en hurtig forklaring. En husmodel er ansat til at prøve tøj og få tilrettet tøjet på kroppen – en slags “live” gine, kan man godt kalde det :)

Det var ret tilfældigt, at jeg fik jobbet. Min veninde Nicoline arbejdede hos Day og vidste, at de søgte en ny husmodel. Hun mente, at det de søgte ca. tilsvarede mine mål – det viste sig at passe og jeg fik jobbet. Det har været rigtig godt at kombinere med mit studie og jeg har lært rigtig meget af det. Jeg har efterhånden været der i to år og har med tiden fået mange andre opgaver end bare at prøve tøj. Håber det gav et lille indblik i, hvad det går ud på :)

A few snapshots from last Thursday at Day Birger et Mikkelsen. They were hosting a sales meeting and my job was to show all the clothes along with a few other models.