céline phanton suedeceline phantomcelinephantomHer er den så! Mit nyeste køb fra Céline, som jeg teasede lidt om HER. Vi var inde i et hav af butikker i Milano og der var rigtige mange fristelser, men da jeg så denne khakifarvede “Phantom” taske, var jeg ikke i tvivl. Den måtte bare med hjem! Jeg elsker farven og ruskindet, som gør den mere rå i udtrykket. Det er sådan en farve der skifter nuance afhængigt af lyset. Nogen gange er den meget grøn og andre gange mere brunlig. Jeg tænker at den vil være flot at kombinere med denim. Ja, egentlig passer den til det meste. Jeg havde også længe gået og kigget efter Lauras fine taske, som har en anden grøn nuance, men nu har jeg min egen, juhu :) Jeg glæder mig til at vise Jer den “in action”. Kan I lide den? Hvilken taske går I og drømmer om i øjeblikket?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here it is! My latest buy from Céline! We went to a lot of shops in Milan and there were SO many temptations, but when I stumbled upon this beauty, I knew that I had to have it. I love the combination of the khaki color and the suede! I’m looking forward to show it “in action” :) Which bags are you guys dreaming of at the moment?