valentino rockstud kitten heelsvalentinorockstudvalentino rockstud stiletterMåske har I allerede luret hvad der var inde i den lille røde boks på Instagram HER. Marie Louise og jeg lavede nemlig begge ballade, da vi i går var forbi Valentino butikken i Cannes. Vi kan få gejlet hinanden helt op, når vi er ude og shoppe og begejstringen var en anelse større end normalt, da vi fik disse pinke skønheder på fødderne. Marie Louise: “Skal du have dem?“… Mig: “Skal vi gøre det?“…Marie Louise: “Prøv lige at se hvor pæææne de er!“… Mig: “Ej, hvis du skal have dem, så er jeg jo også nødt til at købe dem!“.  – Og sådan kan samtalen køre videre i mange minutter, haha! Vi vidste begge, at vi ikke kunne forlade butikken uden. Så nu har vi matchende venindesko. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

You have might already seen what was inside the little red box on Instagram HERE. Marie Louise and I ended up buying the same Valentino Rockstud shoes yesterday in Cannes. We simply couldn’t live without, haha.. I love the pink color and I can’t wait to put them on! :)